10 minuter från sta´n. En evighet från vardagen.

Dagkonferens & logikonferens Göteborg, Mölnlycke.

En evighet från vardagen...10 minuter från sta´n!

Ditt nästa möte förtjänar ni att hålla i en kulturmiljö.
Miljö, mat och service som markerar avbrottet från vardagen ger en lyckad konferens.

Oavsett hur du tar dig hit  blir resan hit inte lång. Bussen stannar utanför och med bil tar det bara 7min. från Liseberg. Trots närheten till Göteborg och Mölnlycke centrum finner du här en oas där lugnet lägrar sig, den rätta balansen mellan arbete och avkoppling.

Med hästhagar på ena sidan och Rådasjön på andra får du en inramning som skapar
de bästa förutsättningarna för ert nästa möte.

Råda erbjuder möteslokaler i huvudbyggnanden för upp till 50 personer och Östra flygeln för upp till 12 personer. Båda lokalerna har tillgång till modern teknink och ligger i byggnader från 1772. I huvudbyggnaden finns dessutom tillgång till vackra rum och salonger med sittgrupper. I Östra flygeln finns ett eget kök, och flera logirum totalt 8-10 bäddar. En privat uteplats med grill. Fåglarnas skönsång ingår i priset.

Övernattning är möjligt för den mindre gruppen. Äter gör ni i huvudbygganden eller västra flygeln där vi har kafé och mat alla dagar, hela dagen.

En paus i mötet med visning av Gerbianska trädgården, köksträdgården, kaffesrosteriet, promenad i de vackra omgivningarna ger mervärde och ROI. Populära aktiviteter som arrangeras på plats i egen regi är Krolf i parken, fotbolls krocket, krocket, kubb, kaffeprovning, vinprovning, ost provning, whiskyprovning, historiska vandringar, botanik turer, skratt övningar, glödkolsvandringar, utomhusträning med PT, yoga ute eller inne, prova på ridning.

Med 7 minuter till Liseberg, mässan och Gothia är möjligheterna många.
Låt oss lämna förslag på hur ert nästa möte kan bli ert bästa.

Djur och barn på Råda säteri

är en av många anledningar att lägg... 
Läs mer »